Λαυρεωτική Φωνή
Δημοτικά Συμβούλια
Top
Image Alt

Λαυρεωτική Φωνή

  /  ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ   /  Πρόγραμμα εορτής Αγίου Νικολάου στο Λαύριο, παρουσία του Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου
Άγιος Νικόλαος

Πρόγραμμα εορτής Αγίου Νικολάου στο Λαύριο, παρουσία του Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου

Σας ενημερώνουμε ότι για ακόμη μια χρονιά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος θα εορτάσει τον Άγιο Νικόλαο στο Λαύριο.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα της εορτής:

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 07:00, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος θα ιερουργήσει στο παρεκκλήσιο Αγίου Νικολάου Θορικού Λαυρεωτικής.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας περί τις 10:30 θα παρακαθίσει μετά των ψαράδων της τοπικής κοινωνίας στο αρχονταρίκι του παρεκκλησίου.

Περί τις 11:00 ο Σεβασμιώτατος θα μεταβεί στο Επισκοπείο Λαυρίου (Ηρώων Πολυτεχνείου και Κακαβά), για να δεχθεί τις ευχές των πολιτών, των Ιερέων, Μελών Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και της Φιλοπτώχου Αδελφότητος των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής, παρουσία των αρχόντων, των πολιτιστικών συλλόγων και λοιπών φορέων. Η Μικτή Χορωδία ΚΑΠΗ Λαυρίου θα παρουσιάσει ένα σύντομο μουσικό πρόγραμμα υπό την μουσική διεύθυνση του μαέστρου κ. Ευτύχη Ζάρμπ.

Περί τις 12:15 θα επισκεφθεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου και εν συνεχεία τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου.

Περί της 13:15 θα παρακαθίσει σε γεύμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Λαυρίου, το οποίο παραθέτει η Ενορία στους εμπερίστατους μοναχικούς συνανθρώπους μας, στις πολύτεκνες και υπέρ πολύτεκνες οικογένειες που σιτίζονται στα “Γεύματα Αγάπης” αυτής, μετά του Δημάρχου της πόλεως, αντιπροσωπειών των πολιτιστικών συλλόγων και των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λαυρίου.

Εκ της γραμματείας του Αρχιερατικού Επιτρόπου Λαυρεωτικής

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο